massagetherapeut

Hallo, ik ben Frank, professionele en vriendelijke massagetherapeut bij Massages@Home. Ik ben gespecialiseerd in Ontspanningsmassage, Anti Cellulitis massage en Reiki sessies.

Wie ben ik?​

Wat Meer Info Over Mij

pic-13

Ben je op zoek naar een vriendelijke en professionele massagetherapeut die aan huis komt? Ik wil dat mijn klanten zich richten op hun welzijn en hun lichaam beter begrijpen. Stress verlichten en ontspanning bevorderen vereist een specifieke gevoeligheid die ik heb verfijnd door mijn jaren in de massagetherapie-industrie en mijn opleiding en ervaring.

Ik kan klanten helpen hun lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren door middel van verschillende massagetherapietechnieken, en door mijn expertise kan ik specifieke aandoeningen opsporen en verlichten. Mijn missie is om me te richten op de therapeutische voordelen van massage om je te helpen je lichaam en geest te verbinden en het algehele welzijn op te bouwen.

Als je op zoek bent naar een ervaren massagetherapeut die bij je aan huis komt, in je hotel, tijdens je vakantie of op je werk dan ben ik de perfecte persoon om bij jou een professionele en vriendelijke massage-ervaring te geven. Neem afscheid van stress, spanning en een cellulitis huid. Maak een afspraak en ervaar hoe het is om in eigen omgeving gemasseerd te worden.

Massage

Gezondheidsvoordelen

-01

Geeft gevoelens van zorg, comfort en verbondenheid

-02

Het gaat je zittend leven tegen.

-03

Effectieve behandeling om stress te verminderen

-04

Vermindert de pijn en de spierspanning

-05

Het verbetert je slaap
Neem Een Moment Voor Jezelf

Kies voor minder stress en spanning

Pure ontspanning, puur ontstressen. Dat is wat een massage in eigen omgeving met je doet. Maak nu een afspraak.

Massages@Home

Geniet van massages bij je thuis, hotel, vakantie, werk

Email me

info@massagesathome.nl

Adres

Werkadres: Wibautstraat 150 - 1091 GR Amsterdam