massage bij je thuis

Massage bij je thuis

Wat is een massage bij je thuis?

Een massage bij je thuis kan dienen als behandeling van nekpijn, rugpijn en zelfs hoofdpijn. Veel mensen zullen moeite hebben om hun nek of rug te bewegen, omdat dit risicofactoren zijn. Dus komen ze tot de logische conclusie van een massage bij je thuis. Een professionele massage bij je thuis is een manier om je over te geven aan totale ontspanning terwijl je de files, lange wachttijden en drukste kantooruren vermijdt.

De reden waarom zoveel mensen nu kiezen voor massages in hun eigen huis is omdat het tal van voordelen biedt die hieronder worden genoemd.

Je kunt er de werkstress van de dag mee overwinnen, spierpijn na een stevige training mee verlichten en je slaapkwaliteit verbeteren met ontspannende therapeutische massagetherapie. Alles wat je nodig hebt is je eigen huis en comfortabel meubilair in combinatie met een heerlijke ambiance die je zal helpen niveaus van volledige ontspanning te ervaren tijdens je gezellige avond spa sessie.

Dit alles kan worden bereikt zonder tijd, comfort of gemak op te offeren, want het vindt plaats in je eigen huis!

massage bij je thuis

Soorten massagetherapie aangeboden:

  • een persoon die gespecialiseerd is in het geven van massages bij je thuis kan heel nuttig zijn voor degenen die te ziek zijn of hun woonplaats niet willen verlaten.

Er zijn een paar mogelijkheden om thuis een professionele massage te krijgen.

1) Vraag een bezoek aan bij je plaatselijke kuuroord.

2) Maak gebruik van de diensten van een online outcall massageservice en boek je afspraak online.

3) Maak gebruik van de diensten van een onafhankelijke reizende gediplomeerde massagetherapeut

Massage bij je thuis organiseren

Laten we eens nader bekijken hoe je zou kunnen gaan over het configureren van je gewone huishoudelijke ruimtes om een dringende massage aan te bieden, waarbij opnieuw die ongewenste reis uit huis wordt geëlimineerd.

Traditioneel worden master bedroom suites geleverd met een bed dat steeds vaker weinig anders nodig lijkt te hebben. Een optionele kledingkast kan zowel opbergruimte bieden als een plek om een kant van de matras op te zetten voor meer comfort. Je en-suite of grote badkamer kan ook handig zijn.

Het weglaten van overbodig meubilair lijkt misschien een wijze ontwerpplanning bij het creëren van je perfecte Zelfzorgzone, maar al het linnengoed ligt in het zicht en de bedoeling is 'Ontspannen'. Dit soort werkbare basisbenadering legt veel meer nadruk op eenvoudige rekwisieten zoals wat dekens in aangename kleuren, essentiële oliën en gewichtige plug-in diffusors om de lucht te vitaliseren in de richting van je gewenste massageplek.

massage bij je thuis organiseren

Massage door professionele masseur

Er zijn bedrijven die massages op de werkplek organiseren. Je kunt ook een professionele masseur naar je eigen huis laten komen die je een massage kan geven. Anders dan dit zijn hier een paar tips over hoe je een massage in je eigen huis kunt organiseren:

Voorbereiding: Neem wat aromatische essentiële oliën mee uit je plaatselijke gezondheidswinkel en doe ze in een aromadiffuser, rozenblaadjes of brandende kaarsen; creëer een omgeving waarin privacy en ontspanning voorop staan.

Organisatie: Onderhandel over de timing van de boeking start online of offline gebaseerde cursus; noteer het aankomsttijdschema zodat je het niet mist.

Inrichting: Koop benodigdheden voor de therapeut zoals handdoeken, kaarsen, muziekspeler als je voor achtergrondmuziek gaat en andere zaken als de therapeut daarom vraagt.

  • "Sommige therapeuten in grote steden zijn bereid huisbezoeken af te leggen."
  • "Therapeuten moeten regelmatige bezoeken behandelen als elke andere massage."
  • "De klant moet de dienst die hij of zij wenst gedetailleerd beschrijven voordat hij of zij een prijs afspreekt."

Kan een massage op bed worden gegeven?

Kan een massagetherapeut je een massage geven op mijn bed? Veel mensen vinden het prettig om thuis gemasseerd te worden, maar ze vragen zich af- Is het goed als de massage op bed plaats vindt? Een massage bij je thuis kan prima op bed worden gegeven. Zorg voor genoeg grote en kleine handdoeken. Dit voorkomt dat je massage olie op je bedlinnen krijgt. Een massagetherapeut die voor een massage bij je thuis komt kent technieken op vlak van houding waarbij jij lekker ontspannen op bed kan liggen terwijl hij je masseert.

massage bij je thuis is lekker ontspannend

Voordelen van massage bij je thuis

Massage thuis is niet alleen goedkoper, maar biedt je ook een onvergelijkbare privacy om te genieten van alle aandacht die je lichaam nodig heeft.

Bereid enkele basisdingen voor voordat je je massage aanvraagt:

  • Heb een behoorlijke ruimte in je huis die geschikt is voor een massage.
  • Trek voldoende tijd uit, bij voorkeur een uur of meer, om thuis een diepe therapeutische massage te ondergaan.
  • Houd matten en dekens paraat om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent tijdens het proces; zorg ervoor dat ze schoon zijn en vrij van oliën of zweetvlekken, zodat ze niet vermengd raken met de oliën van de massagelotion.
  • Zoek een comfortabele stoel of kruk met rugleuning of een andere zitsteun die stevig genoeg is voor je gewicht, zodat je geen pijn krijgt van het zorgvuldig handhaven van je houding de hele dag en tijdens een intensieve massagesessie.

Aandachtspunten

Om veel blessures en tijdrovende reis te voorkomen, terwijl je massage bij je thuis doet, zijn er enkele aanwijzingen waar je op moet letten.

De 4 in dit bericht genoemde tips kunnen je een idee geven van hoe je een massage bij je thuis opzet en zullen zeker behulpzaam zijn.

1) Flexibiliteit: Zorg dat je een plek hebt om ontspannen te liggen. En er ook rondom jou nog ruimte is. Zodat de massagetherapeut makkelijk kan bewegen.

2) Aanhoudende problemen: Sommige mensen ervaren na een massagesessie ophopende spierpijn en ook spanningshoofdpijn, nekpijn als gevolg van het slapen in voor beter comfort aangepaste houdingen, opvliegers als gevolg van verlies van haar hersenfunctie.

3) Kleding: Kleed je eerst in ruimzittende kleding

4) Drink voldoende water. Zowel voor als na de massage. Dit zal zorgen voor het goed afvoeren van de stoffen die vrij komen bij een massage.

5) Zorg dat voor beide partijen duidelijk is hoe de betaling plaats vindt. Niet is zo vervelend dat jij denkt dat je kunt pinnen terwijl er cash geld verwacht wordt.

 

 

Neem Een Moment Voor Jezelf

Kies voor minder stress en spanning

Pure ontspanning, puur ontstressen. Dat is wat een massage in eigen omgeving met je doet. Maak nu een afspraak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *