cellulitis behandeling

Cellulitis Behandeling

Cellulitis Behandeling Aan Huis

Een cellulitis behandeling is een behandeling die cellulitis minder maakt of doet verdwijnen. Vet komt in alle delen van het lichaam voor. Maar sommige lichaamstypen lijken het anders te laten zien dan andere. De plaats van cellulitis is voor iedereen anders. Maar de meeste mensen hebben ze op de heupen, de onderrug en de bovenbenen.

Iedereen verafschuwt het om tegen de vetrolletjes aan te lopen die stuiteren als ze een stap zetten. Een Cellulitis behandeling bestaat zeer zeker. In dit artikel leert je wat je kunt doen - vetreductiebehandelingen, diëten levensstijl en uitwendige therapieën.

cellulitis behandeling

Een cellulitis behandeling is een te gevoelig onderwerp om te bespreken zonder eerst te erkennen succesvol kan zijn! Dat gezegd hebbende, er zijn een aantal behandelingen beschikbaar om het uiterlijk van cellulitis te helpen verminderen, met verschillende niveaus van effectiviteit. Welke voor jou geschikt is, hangt af van je behoeften en persoonlijke voorkeur. Spoiler alert! Cellulitis massage is de meest effectieve cellulitis behandeling.

Lichaamsbeeld

Cellulitis is een van de belangrijkste oorzaken van een verstoord lichaamsbeeld bij vrouwen. Het leidt vaak tot een irrationele afkeer van hun slanke en gezonde lichaam en zorgt ervoor dat ze hun uiterlijk helemaal verwaarlozen.

In feite is cellulitis vet dat begint in een laag net onder de huid en zich ophoopt in meerdere zakken langs de dijen, heupen en billen.

Cellulits behandelingen

Er zijn allerlei behandelingen voor cellulitis. Eén vorm van behandeling is laserlipo, waarbij vetcellen worden "weggezogen" door laserstralen onder de huid te richten waar ze zijn opgeslagen om fragmenten af te breken en zich te richten op water - een stof die werkt als een "kogel". Deze behandeling werkt het beste op kleinere of oppervlakkige aderen.

Er zijn een paar behandelingen op de markt en ze hebben allemaal verschillende werkingsprincipes. Ze hebben echter ook allemaal een gemeenschappelijk doel - het bindweefsel in de huid strakker maken.

De producten die je op je huid smeert bevatten actieve ingrediënten die de bloedvaten stimuleren, vetcellen afbreken en de vetcellen zelf laten krimpen. Er worden in deze producten ook verschillende technologieën gebruikt die tot doel hebben het weefsel te vervormen door drukpunten te leggen met geluidsgolven (elektrofrequentie), radiogolven (magnetische hydraulische radiofrequentie EL-RF massage), of laserstralen (Laser Liposuctie), waardoor striae en cellulitisweefsels verminderen.

cellulitis behandeling massage

Cellulitis is vet

Cellulitis is een vet dat zich ophoopt in dit bindweefsel dat eindknoppen heet, waardoor de huid gaat groeien.

Cellulitis komt bij de meeste mensen voor op de benen, de buik en de armen, hoewel het ook op andere plekken van het lichaam kan ontstaan. Het wordt vaak gezien bij vrouwen die meestal verschillende risicofactoren voor cellulitis hebben, zoals hormonale veranderingen of een dieet met veel zout, cafeïne en bewerkt voedsel.

Als het lichaam volwassen is geworden, breken de vetcellen veel sneller af en hopen ze zich op rond dit huidgebied (door genetische aanleg). Dus als ze worden blootgesteld aan meer druk of gewicht duwen ze tegen hun omringende naden en pletten ze naar buiten waar we het zien als cellulitis kuiltjes.

Risico's

"Wanneer zullen de pijnen en risico's ophouden?" Velen hebben deze vraag gesteld. Hoewel het niet eenvoudig is om het antwoord te weten, is één punt het vermelden waard: met de juiste zorg kan de mogelijkheid om de pijn te stoppen en het bestaan te verbeteren met de tijd en herhaling verbeteren.

Een gesprek over cellulitis behandeling

Veel behandelingen die worden aangeboden voor cellulitis zijn duur en geven geen resultaat op lange termijn. Sommige mensen zijn met succes gezet met natuurlijke oliën en crème die cafeïne, retinol, kamfer en gember bevatten.

Misschien heb je cellulitis en weet je het nog niet! Het is gemakkelijk te herkennen bij andere mensen, maar als je je huid behandelt, heb je veel meer kans om je strak, glad en gezond te voelen.

Met andere woorden, alle vrouwen kunnen baat hebben bij een cellulitis behandeling, afgezien van zwangere vrouwen en vrouwen met aandoeningen waarbij al sprake is van de aanwezigheid van het natuurlijke vetgehalte van de huid.

Cellulitis kan bij bijna elke vrouw voorkomen. Daarom zoeken velen van hen een oplossing.

Plaatsen op het lichaam

Cellulitis tast vooral de bovenste lagen van de huid aan, zij- en onderbillen, buitendijen, borsten (vooral de plooien). Normaal gesproken ontstaat het door schommelingen in het vetgehalte of het vasthouden van vocht.

Het is moeilijk met zekerheid te zeggen wie meer risico loopt dan anderen om cellulitis te krijgen. Risicofactoren zijn onder meer:

  • erfelijkheid
  • obesitas
  • genetica rond de vorm van de billen enz
  • "gebieden met een slechte doorbloeding, voornamelijk haarvaten"
  • een lager oestrogeengehalte bij vrouwen in de overgang
  • "zwangerschap/verpleging"
  • lange perioden in een zittende positie
  • een hormonale disbalans hyperthyreoïdie
  • verdovende medicijnen die leiden tot verhoogde natriumretentie en omvatten methadon, hydrocodon, codeïne;

Geen geneesmiddel

Tot nu toe is er geen bewezen geneesmiddel voor cellulitis beschikbaar. Maar dat betekent niet dat er niets aan gedaan kan worden! Een cellulitis behandeling wordt vaak gebruikt om het uiterlijk van de kuiltjes of het gevoel van strakheid in armen of benen, billen en buik te verminderen of weg te nemen.

Dit gedeelte bevat een opsomming van wat sommige mensen vinden van cellulitisbehandelingen en de resultaten van deze behandeling op lange termijn.

Cellulitis wordt verondersteld het product te zijn van weefsels onder de huid die loskomen en "verslappen" door een gebrek aan ondersteunend bindweefsel. In sommige gevallen kan cellulitis vervelende bobbels veroorzaken die zelfs bij het dragen van kleding merkbaar zijn.

De enige manier om van cellulitis af te komen is het verbeteren van de huidelasticiteit of liposuctie of laserpulsen onderbreken de wortelstroom en sturen een schokgolf door de vetcellen in de hoop ze te ontdoen van hun hardnekkige afzettingen.

Laserbehandeling

Enkele veel gebruikte ingrepen om van cellulitis af te komen zijn laserbehandelingen, liposuctie, chemische peeling en een combinatie van behandelingen.

Laserbehandelingen richten zich op de vetcellen en zorgen ervoor dat ze worden vernietigd of kleiner worden. Dit gebeurt door energie vrij te geven die vervolgens de vetcellen verhit tot ze verdwijnen of aanzienlijk in omvang afnemen.

beste cellulitis behandeling is massage

Cellulitis Massage

Cellulitis massage is een van de populairste cellulitisbehandelingen, omdat het kosteneffectief, persoonlijk, niet-invasief en zeer gemakkelijk is.

De cellulitis massage vermindert de omvang van vetcellen en helpt uiteindelijk bij het wegwerken van cellulitis. Massage komt zowel mannen als vrouwen met deze aandoening ten goede en daarom heeft het aan belang gewonnen als therapie voor diverse gezondheidsproblemen.

Cellulitis is het verschijnen van de bobbeltjes in de huid net onder het buitenoppervlak. Het komt van nature voor bij vrouwen die een gewelfd lichaam hebben en die veel minder bewegen dan hun dunnere tegenhangers.

Cellullitis komt meer voor op de dijen, billen, armen en vooral op de heupen dan op andere delen van het lichaam. Door naar een massagetherapeut te gaan en een cellulitis massage te krijgen, kan de omvang ervan aanzienlijk worden verminderd, terwijl ook het uiterlijk van cellulitis in korte tijd afneemt.

 

 

Neem Een Moment Voor Jezelf

Kies voor minder stress en spanning

Pure ontspanning, puur ontstressen. Dat is wat een massage in eigen omgeving met je doet. Maak nu een afspraak.

Massages@Home verzorgd ook een massage bij jou thuis.
Je kan ons vinden in Google, Bing en Yelp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *