thuismassage aandachtspunten

Thuismassage aandachtspunten

Thuismassage Aandachtspunten

Top 3 aandachtspunten bij thuismassage

Thuismassage kan een geweldige manier zijn om in je eigen huiskamer te genieten van het plezier en de gezondheidsbevorderende voordelen van professionele massage. Thuismassage is echter in veel opzichten anders dan de traditionele ervaring in een spa of massagesalon. (Ik zou zeggen: in veel opzichten beter!).

Anders dan bij een bezoek aan een kuuroord of massagesalon zijn er verschillende variabelen die je bij thuismassage niet in de hand hebt. De toevoeging van het element reizen laat ook de deur open voor het onverwachte.

Een thuismassage krijgen is een geweldig idee, maar het is ook goed om enkele van deze variabelen van tevoren te herkennen, zodat je voorbereid bent op het onverwachte en de beste thuismassage-ervaring kunt plannen.

thuismassage aandachtspunten

1. De kinderen, de honden, je echtgenoot...

Het probleem: Als je eraan denkt om ergens een massage te ondergaan, stel je je misschien rustgevende muziek, schemerige lichten en de geur van lavendel voor. Je ziet waarschijnlijk niet je kinderen, echtgenoot, schoonmoeder of je honden in de kamer! Ze zijn immers niet uitgenodigd - het is jouw tijd! Massage is over het algemeen geen groepsactiviteit. Hoe minder afleiding, hoe meer je lichaam en geest ervan profiteren.

Bovendien kunnen deze afleidingen niet alleen jou beïnvloeden, maar ook je massagetherapeut - waarschijnlijk meer dan je denkt.

De oplossing: Als je een thuismassage gaat ondergaan, doe dan je best om ervoor te zorgen dat je een rustige kamer voorbereid voor je afspraak. Probeer het te plannen als anderen niet thuis zijn of nadat de kinderen naar bed zijn gebracht. Probeer zo mogelijk dieren uit de kamer te houden, zodat ze je ook niet afleiden. Ook als je de beste prestatie van je massagetherapeut wilt krijgen, zal het beperken van afleiding absoluut helpen.

2. Verrassingsmassages thuismassage

Het probleem: ik zie dit vaak, ondanks mijn inspanningen om klanten voor te lichten over de mogelijke uitdagingen van het plannen van een verrassingsmassage voor iemand anders.

In een notendop, een thuismassage inplannen voor iemand als verrassingscadeau klinkt als een geweldig idee en lukt soms ook, maar in veel gevallen is de verrassing die we tegenkomen niet degene die gepland was. Zoals "Verrassing schat ik kom eigenlijk niet direct na mijn werk thuis" of "Verrassing ik heb echt geen zin in een massage vanavond!". Ja, het kan echt gebeuren!

Iemand in het ongewisse laten over massageplannen kan op allerlei manieren averechts werken. Wat kun je doen als de massagetherapeut voor de deur staat, maar de persoon voor wie het bedoeld is niet!

thuismassage

3. Auto's op de weg (inclusief verkeer, lekke banden, GPS problemen, etc.)

Probleem: Om een succesvolle thuismassage uit te voeren, moet de massagetherapeut er eerst komen! Omdat we nog niet in het tijdperk van transportmiddelen ala Star Trek zitten, betekent dit meestal dat je therapeut naar je locatie moet rijden. Het is niet ongewoon dat je therapeut 30 minuten of meer moet rijden van waar hij vandaan komt om bij jou te komen.

Hoewel over het algemeen zeldzaam, zijn onverwachte verkeersproblemen voor vrijwel iedereen een feit. Banden raken lek, accu's gaan leeg. Een spatbordbotsing en andere gevaren op de weg kunnen zich zonder waarschuwing voordoen. Deze dingen kunnen gebeuren, en doen dat ook in zeldzame gevallen.

Professionele mobiele massagetherapeuten gunnen zichzelf voldoende tijd, controleren het verkeer en komen op tijd op je locatie aan. Maar als het gaat om voertuigen en wegen is er nooit 100% zekerheid dat de therapeut, ondanks zijn of haar beste inspanningen, op tijd, of in sommige gevallen, überhaupt, zal kunnen komen.

Oplossing: Niemand wil dat het hem overkomt, maar gewoon erkennen dat er altijd de mogelijkheid is van een autoprobleem helpt ons om het op een kalme en constructieve manier op te lossen in het onwaarschijnlijke geval dat het gebeurt.

Vervoersproblemen horen bij het plannen van een servicebezoek aan je huis.

Hoewel er geen manier is om veel van deze problemen te voorspellen of te voorkomen, is het hoe iedereen in deze situaties reageert dat het verschil maakt.

Tot slot

Het zij verre van mij om te proberen iemand af te schrikken van een thuismassage! Het is tenslotte wat ik doe! Ik wil graag dat jij mijn gewaardeerde klant wordt! Denk gewoon aan enkele van bovengenoemde punten en je zult zeker een stressvrije thuismassage hebben.

thuismassage is lekker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *