massage aan huis heerlijk

Massage Aan Huis

Massage aan Huis

Hoe krijg je een geweldige massage aan huis?

Vraag je je af hoe je een geweldige full body massage aan huis kunt krijgen? Deze gids leert je alles wat je moet weten over het krijgen van een ontspannende en stressverlichtende massage.

Een massage kan stress en angst verminderen, je bloedsomloop verbeteren en je helpen beter te slapen. Maar elke week naar een kuuroord gaan voor een massage is niet altijd een optie. Dit is wanneer het krijgen van een massage aan huis van pas komt.

Met de toenemende vraag naar thuis-spa diensten, komen meer fabrikanten van schoonheidsproducten met producten als massageoliën, lichaamsscrubs en andere hulpmiddelen die het mogelijk maken om jezelf een spa-achtige ervaring te geven vanuit het comfort van je eigen huis. Nodig daarbij een professional uit voor een massage aan huis en je begrijpt dat er een heel comfortabele situatie ontstaat.

Als jij een van die mensen bent die denkt dat een volledige massage aan huis  krijgen te ingewikkeld of onaantrekkelijk klinkt, lees dan verder - we zullen alles bespreken wat je moet weten over thuis een geweldige volledige lichaamsmassage krijgen.

Een volledige massage aan huis krijgen

Voordat we beginnen met het bespreken van de verschillende soorten massagetechnieken om een massage aan huis te krijgen eerst de basis. Ja, je kunt een volledige massage aan huis krijgen, er zijn wel aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je een massage aan huis organiseert. Zorg dat je wat tijd hebt om je voor te bereiden, ga bijvoorbeeld niet werken tot 5 minuten voor dat de massagetherapeut aanbelt. Zorg dat je een beetje tot rust komt. Eet niet teveel vlak voor de massage. Zorg dat er genoeg ruimte is om te zitten of te liggen. En voor de massagetherapeut om rondom je te bewegen. Regel dat je niet gestoord gaat worden tijdens de massagesessie. Telefoon uit bijvoorbeeld. Deurbel ook (als je een high tech deurbel hebt 😉

massage aan huis

Is massage goed voor je?

Het eerste wat je moet doen is beslissen welke delen van je lichaam je wilt laten masseren. De meeste mensen kiezen voor hun voeten en/of benen, andere voor de rug en romp anderen kiezen voor een full body massage. Het is prettig om te weten dat deze keuze er altijd is. Ook tijdens dat de massagesessie reeds begonnen is, kan je nog switchen van keuze.

Vervolgens moet je beslissen van welke massagetechniek je wilt genieten.

  • Ontspanningsmassage
  • Anti-Cellulitis Massage
  • Reiki sessie

Benodigdheden voor een goede massage aan huis

Een paar essentiële hulpmiddelen zijn nodig om je volledige lichaam te laten masseren. Massageolie is een onmisbaar voorwerp in huis als je een massage wilt krijgen. Je kunt een massageolie kopen of zelf maken door essentiële oliën zoals lavendel, jasmijn of eucalyptus te mengen met amandel- of kokosolie.

Een massagemat, bank of bed is een ander voorwerp dat je nodig hebt als je van plan bent om een volledige lichaamsmassage krijgen. Je kunt gewoon een aantal handdoeken op je bed leggen om die als massagetafel te gebruiken, of je kunt een massagemat kopen in de winkel.

Overleg met je massagetherapeut wat je zelf kan regelen of wat hij regelt.

volledige massage aan huis

Voordelen van een volledige massage aan huis

Enkele van de vele voordelen die verbonden zijn aan het krijgen  van een volledige lichaamsmassage zijn verlaagde bloeddruk, verbeterde bloedcirculatie, verminderde angst, verminderde stress, en verbeterde slaap.

Je kunt je richten op specifieke delen van je lichaam - Je kunt ervoor kiezen specifieke aandacht te krijgen voor je nek, rug of benen.

Je kunt het altijd en overal organiseren. De massage kan aan huis. Maar ook in je hotel, op je vakantie of op je werk.

Je hoeft je geen zorgen te maken over openingsuren. Een massage afspraak kan altijd in overleg met de massagetherapeut. Dus ook 's avonds en in de weekends.

Daarnaast kun je ook verwachten dat je na een volledige lichaamsmassage een verbeterde stemming en gevoelens van euforie ervaart.

Door een massage te krijgen kun je profiteren van een breed scala aan gezondheids- en schoonheidsvoordelen. Bijvoorbeeld, mensen die last hebben van lage rugpijn merken vaak dat massages effectief zijn om de pijn te verminderen.

Het belang van een volledige lichaamsmassage

Een volledige lichaamsmassage kan wonderen doen voor je gezondheid, je stemming en je algehele welzijn. Daarom bieden veel kuuroorden en salons massages voor het hele lichaam aan. Als je echter niet elke week naar een kuuroord wilt gaan, kun je jezelf gewoon thuis laten masseren. Volledige lichaamsmassages bieden een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen, waaronder verlaagde bloeddruk, verbeterde bloedcirculatie, verminderde angst en verminderde stress. Daarnaast kun je ook een verbeterde stemming en gevoelens van euforie verwachten na een volledige lichaamsmassage.

Hoewel het misschien verleidelijk is om je alleen te richten op de plekken waar je het meeste pijn hebt, bedenk dan dat een massage heilzaam moet zijn voor je hele lichaam - niet alleen voor de delen die pijnlijk zijn.

1. Een volledige lichaamsmassage kan je helpen chronische en acute pijn te verlichten, angst te verminderen en je algehele gevoel van welzijn te vergroten.

2. Een volledige lichaamsmassage kan ook nuttig zijn bij het verlichten van gewrichts- en spierspanning, het verbeteren van je bloedsomloop en slaapkwaliteit, en het bevorderen van ontspanning.

3. Als je aan chronische pijn lijdt, kan een massage je helpen je symptomen te beheersen en de hoeveelheid medicijnen die je neemt te verminderen.

4. En tot slot kan een massage je helpen je risico op hart- en vaatziekten te verminderen door de bloeddruk te verlagen en stress te verminderen.

5. Het kan je ook helpen beter te slapen en je stemming te verbeteren.

Volledige lichaamsmassage aan huis

Een stap-voor-stap gids voor een geweldige thuismassage.
Hier volgt een stap-voor-stap gids over hoe je thuis een geweldige volledige lichaamsmassage kunt krijgen.

Allereerst moet je een massageruimte in je huis inrichten. Dit kun je doen door een massagemat, bank of bed te plaatsen in een schone kamer die vrij is van rommel. Zorg ervoor dat de kamer warm en comfortabel is.

Bereid je nu voor op de massage. Zorg dat je massageolie binnen handbereik is. Misschien wil je ook wat ontspannende muziek opzetten om je te helpen in de stemming te komen voor de massage. Laat al je gedachten los en laat je gewoon ontspannen.

Laat de massagetherapeut zijn werk doen.

Kom tot rust.

Andere tips om thuis een goede massage te krijgen

Hier zijn een paar andere tips die je kunnen helpen het meeste uit een massage aan huis te halen:

1. Zorg ervoor dat je massageruimte schoon en comfortabel is.

2. Draag geen kleding tijdens het ontvangen van een massage die niet tegen olie kan.

3. Laat alle gedachten los en concentreer je op je ademhaling terwijl je een massage ontvangt.

4. Drink na de massage veel water en eet gezond voedsel.

5. Krijg regelmatig een volledige lichaamsmassage.

6. Als je zwanger bent, vermijd dan het krijgen van een massage.

7. Als je een hoge bloeddruk of hartziekte hebt, praat dan met je arts voordat je een massage krijgt.

8. Zorg ervoor dat de lichten niet te fel zijn, anders verstoren ze je ontspanning. Gedimd licht zal je nog meer helpen ontspannen en al je stress kwijt raken.

Vergeet niet om voor en na je massage veel water te drinken om gehydrateerd te blijven en gifstoffen weg te spoelen. Het is een goed idee om een massagekussen te gebruiken als je in bed ontspant. Zorg ervoor dat je niet in slaap valt als je je onderrug masseert - Het is heel gemakkelijk om in slaap te vallen!

lichaamsmassage aan huis

Conclusie

Een massage is een perfecte manier om te ontspannen en te ontstressen, en het kan nog ontspannender zijn als je een volledige massage aan huis krijgt. Een volledige lichaamsmassage kan wonderen doen voor je gezondheid, je stemming en je algehele welzijn. Het kiezen van de juiste massageolie, het kiezen van de juiste massagetechniek, en het volgen van een paar massagetips kunnen je helpen het meeste uit een massage te halen.

 

Neem Een Moment Voor Jezelf

Kies voor minder stress en spanning

Pure ontspanning, puur ontstressen. Dat is wat een massage in eigen omgeving met je doet. Maak nu een afspraak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *